Kan jouw bedrijf zonder online zichtbaarheid?

Standard

online marketingVeel bedrijven houden vast aan het motto: als het altijd zo gewerkt heeft, zal het nu ook wel zo werken. Dat geldt ook voor de marketing strategie. Terwijl juist dat juist zo aan verandering onderhevig is. Dus kan jouw bedrijf zonder online zichtbaarheid? Misschien is het wel tijd om een online marketing bureau Arnhem in te schakelen.

Online zichtbaarheid

Met online zichtbaarheid bedoelen we natuurlijk niet alleen een website. Bijna ieder zichzelf respecterend bedrijf heeft inmiddels een website waarop in elk geval de basisgegevens staan over de werkzaamheden en de contactgegevens. Maar ben je ook goed online vindbaar? En heb je wel eens nagedacht over online adverteren?

Het blijkt dat mensen die op zoek zijn naar bedrijf in 9 van de 10 gevallen niet verder komen dan de eerste pagina van de zoekmachine. Het is du van groot belang dat je hierop gevonden wordt. Dat begint bij een goed geoptimaliseerde website, maar dit is geen garantie voor een hoog resultaat. Boven de zoekresultaten staan namelijk ook advertenties en als je concurrent dit inkoopt, kun je een geweldige website hebben, maar sta je toch lager en spring je minder in het oog.

Online adverteren misschien wel een optie?

Overweeg dus ook eens online te adverteren, niet alleen in zoekmachines, maar ook op relevantie andere plaatsen. Hiervoor kun je het beste een specialist inschakelen die hiervoor een goede strategie kan opzetten dat past bij jouw budget.

Online zichtbaarheid is ook je zichtbaarheid op social media. Veel bedrijven hebben een Facebook pagina, maar denk ook eens aan andere kanalen zoals Instagram, Pinterest, Snapchat en zelfs TikTok. Als het kanaal past bij je bedrijf en je doelgroep kun je hiermee goed je online zichtbaarheid vergroten, daar kan een online marketing bureau Almere uiteraard hulp bij bieden.

Zoals je ziet zijn er verschillende manier om online zichtbaar te zijn en geen enkel bedrijf kan helemaal zonder online middelen.